Slide Home Over mij Training Portfolio Contact

Slide

Over mij

We spreken 13 jaar geleden; ik doe mijn stoute schoenen aan en stap een boksclub binnen. Nog niet wetende dat boksen een volledige lifechanger zal worden. De jaren die volgen, worden beloond met Belgische titels. Na 5 jaar is het tijd voor verandering en kom ik in een Franse boxing club in Hennois terecht. Ik train er met kampioenen, met de Franse nationale ploeg, met boksers die zoveel beter zijn, maar waar ik enorm veel van leer. Mijn ervaring groeit exponentieel. De stap hierna, professioneel boksen, maak ik samen met mijn headcoach. Een goeie keuze, want verschillende titels volgen, waaronder twee wereldtitels.

Boksen voor mij is een lifechanger. De moeilijkheidsgraad daagt je uit om telkens opnieuw uit je comfortzone te stappen. Je wordt fysisch en technisch uitgedaagd, je kracht, je doorzettingsvermogen, je mindfullness, je coördinatie.. Het is één van de meest complete en meteen ook meest ingewikkelde sporten; waarbij goeie begeleiding, van mensen die in het veld ervaring hebben, van essentieel belang is.

Boksen is hip, boksen heeft iets mysterieus, geeft je zelfvertrouwen. Boksen is iets wat veel mensen willen leren, maar niet aan toekomen. Met mijn ervaring en kennis wil ik die stap voor jullie mogelijk maken. Zodat jullie net als ik kunnen genieten van al zijn voordelen.

Slide

2007

2008 / 2009 / 2011 / 2013 / 2014

Eerste stappen in een bokszaal

Tijdslijn

belgisch
kampioen

2014

wedstrijd
vs katie taylor

2014 / 2015

kampioen
nord pas de calais

2017

WBF INTERNATIONAL
CHAMPION

2018

double wbf
world
champion

And more to come

Slide

Get in touch

Een stap uit je comfortzone, is een stap naar grootsheid. Bij je thuis, op locatie of in de gym… Alles wordt mogelijk. Contacteer ons

Adres

Harelbeeksestraat 42 bus 1
8520 Kuurne

Contact

T: 0472 74 06 04
E: management@oshin.be

© Copyright 2020 Oshin.be

Website powered by comm3